Despre noi

Centrul Dali Medical a plasat in centrul actiunilor sale pacientul. Mentinerea starii sale de sanatate este valoarea de baza a profesiei de medic. Oferim servicii medicale de calitate si construim in acelasi timp relatii durabile cu toti pacientii nostri, ceea ce ne ajuta sa-i cunoastem, sa le stim istoricul medical, reusind astfel sa intervenim prompt in momentul in care situatia o impune. Prin relatia de confidentialitate, colaborare si incredere intre medic si pacient pe care o promovam incercam sa aducem un plus de valoare actului medical in beneficiul exclusiv al sanatatii pacientilor nostri.
Valorile pe care ne bazam activitatea sunt:
- Mentinerea sanatatii pacientilor nostri prin promovarea unei relatii durabile cu medicii din cadrul centrului nostru.
- Dezvoltare si optimizare a activitatilor si proceselor specifice ca raspuns la nevoile pacientilor dar si a nevoilor personalului medical.
- Cercetarea, inovarea si informarea sunt preocupari esentiale pentru a reusi sa mentinem servicii la cele mai inalte standarde de calitate, de aceea dedicam timp si resurse pentru educatia viitorilor specialisti si informarea pacientilor.

Contact

Te asteptam la sediul nostru aflat la ADRESA: Strada Cetatea Histria, numarul 12, etaj 1, sector 6, Bucuresti (in spatele parcului Moghioros, incinta Policlinicii Cetatea Histria).

Coordonate GPS: N 44.42042°, E 26.02306°

Programarile se fac exclusiv la numarul de TELEFON: 021.413.53.79

E-MAIL: office@dalimedical.ro programarile nu se fac pe adresa de e-mail, doar la telefon.

WEBSITE: www.DaliMedical.ro

Ia legatura cu noi

Prin intermediul acestui formular de contact ne puteti solicita informatiile dorite:

Prelucrare date GDPR

*Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

*completare campuri obligatorie.